6 utsökta och billiga megapärlor i matsalar

6 utsökta och billiga megapärlor i matsalar

De flesta skulle vilja välja glaskulan för att dekorera sina matplatser. Shop Simig erbjuder ett utsökt och billigt mega glödlampa hänge som upp till dig. Om du inte har någon aning om hur du väljer rätt glaslampa i taklampa för att utforma din interiör, är & tradition mega glödlampa hänge kanske är det bästa valet för dig.

mega glödlampa hänge
6 utsökta och billiga megapärlor i matsalar 9

Taklampa för megalampa har två storlekar i Dia 11 cm x H 16,5 cm och Dia 18 cm x H 23 cm, och tre färger i bärnsten, klar och rökgrå som du kan välja efter din favorit. Låt oss nu bläddra bland dessa utsökta och billiga mega glödlampa hänge ljus enligt följande:

mega glödlampa hänge
6 utsökta och billiga megapärlor i matsalar 10

Mega glödlampa Dia 11 cm * H 16,5 cm

1. Mega glödlampa hänglampa bärnsten

De mega pendant lamp was designed by Sofie Refer, which is a classic work of glass pendant lamps. You can decorate it in living room, restaurant, bar or coffee shop. With the simple design can make your interior be exquisite. The color of amber shows a light luxury and personality style, which it can enhance your sense of space. The biggest selling point that is using antique bulb-shape with double lampshade. Each bulb looks like a noble glass ball. It will shows a little luxury atmosphere.

mega glödlampa hänge
6 utsökta och billiga megapärlor i matsalar 11

2. Mega glödlampa pendelleuchte klar

Are you looking for a lamp with sense of retro and contemporary? Shop Simig is providing a taklampa med mega glödlampa. This hanging lamp look seems simple but each detail is sophisticated. It has a simple appearance which looks like an elegant glass ball. If you want to have a simple home decoration, choosing the color of transparent. We believe that you choose our mega lamp will make your home fulling of personality.

mega glödlampa hänge
6 utsökta och billiga megapärlor i matsalar 12

3. Mega glödlampa taklampa rökgrå

När du tänder ljuset berör ljuset av evig skönhet själen. Den klassiska och milda smaken blommar en varm atmosfär i tystnad. Rökgrå kommer att skapa en känsla av högtidlig, vilket ger en vintage smak och charm in i ditt hus. En bra lampa spelar rollen som den viktigaste touchen i heminredningen. Vi erbjuder en mega glödlampa med retro känsla.

mega glödlampa hänge
6 utsökta och billiga megapärlor i matsalar 13

Hänglampa Mega Dia 18 cm * H 23 cm

1. Mega globe glödlampa bärnsten

Do you want to enjoy an elegant environment in home as like staying at the music bar? The taklampa med mega glödlampa can immerse you in an elegant and comfortable environment. The exquisite workmanship compared with the modern Nordic style, which it has another charm. You can lay it on your dining room. Just prepare some wine, cake and music.Turn on the light and enjoy your “home music bar”.

mega glödlampa hänge
6 utsökta och billiga megapärlor i matsalar 14

2. Mega glödlampa guld klar

Mega-lampan är främst gjord av metall, glas och keramik. Färgen på klar skapar en enkel och nordisk känsla. Enkelt och utsökt är en själ av heminredning. Dess uppfattning om design återspeglar önskningarna om fred och enkelhet. När du tänder ljuset kan det rensa dina bekymmer under hela dagen. Ta med dig det goda humöret.

mega glödlampa hänge
6 utsökta och billiga megapärlor i matsalar 15

3. Mega glödlampa rökgrå

Detta är ett perfekt val för kafé, vardagsrum, bar eller matplats. Den antika rökgrå glödlampan är full av retrokänsla. Den geniala designen av ädelglaskula ger dig en chockerande vision. Om du väljer den här lampan blir den inte lätt föråldrad. Lampan i modern och klassisk stil är det bästa valet att dekorera ditt hem. Vi tror att du väljer vår lampa ger dig ett konstnärligt hemliv.

mega glödlampa hänge
6 utsökta och billiga megapärlor i matsalar 16

Om du är intresserad av vår hänglampa för mega glödlampa, kom till vår onlinebutik för att bläddra bland den.

Ovan visas belysningsprodukterna.

Dela det här inlägget

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *