Exquisite And Noble Crescent Lamp In Decoration

Exquisite And Noble Crescent Lamp In Decoration

Letar du efter ett kreativt taklampa? Shop Simig erbjuder en utsökt och ädel halvmåne lampa som kan tillgodose ditt behov. Detta generöst utformade halvmåne belysning är ett perfekt val för sovrum, matsalar, kök och badrum. Finns i fyra storlekar i Dia 15 cm, Dia 20 cm, Dia 25 cm och Dia 30 cm. Detta utsökta
halvmåne ljus kommer att lägga intresse för ditt vanliga liv.

halvmåne lampa
Exquisite And Noble Crescent Lamp In Decoration 6

1. Mini halvmåne taklampa Dia 15 cm

Halvmåne hängande ljus är en upplyst opal sfär skivad i hälften för att avslöja en halvmåne-formad. Att visa en mild smak blommar en varm atmosfär i tystnad. Crescent replika hängande ljus Dia 15 cm är den minsta av alla storlekar i alla storlekar som inte tar plats. Crescent Lighting Review kombinerar hänglampa med konst, som är poetisk. Det kan göra hela utrymmet skonsamt och tyst. Denna unika design av lampa halvmåne visar den utsökta livsstilen.

halvmåne lampa
Exquisite And Noble Crescent Lamp In Decoration 7

2. Halvmåne Dia 20 cm

Flos halvmåne är huvudsakligen gjord av järn och akryl. Den totala formen av halvmåne hänge lämnar en spricka som är guld. Och det ser ut som den splittrande månen. Hängande här halvmåne ledt ljus i dina matplatser, vilket förbättrar din hemsmak. Ljuset lyser på maten som också kan förbättra din aptit. Denna eleganta och ädla halvmåne lampa kan hängas på kaféer, barer, hotell, sovrum, restauranger och så vidare. Halvmåne lampskärm är perfekt för alla miljöer.

halvmåne lampa
Exquisite And Noble Crescent Lamp In Decoration 8

3. Halvmånadslampa Dia 25 cm

Crescent taklampa kombineras med belysningen, som visar en modern enkel plot, personlighet och skönhet. Hej, titta på dess övergripande form som ser ut som en söt krämig chokladboll. Hängande här mini halvmåne led hänglampa i ditt hus kan du få ett sött och lyckligt liv. Denna utsökta lilla och söta boll ger inte bara belysning utan fungerar också som ett slags konstverk för att dekorera ditt hem.

halvmåne lampa
Exquisite And Noble Crescent Lamp In Decoration 9

4. Halvmåne-ljusreplikat Dia 30 cm

Handla Simig försäljning halvmåne hängande ljus replika som kan spara mycket pengar för att köpa andra saker. Denna minimalistiska design med en touch av mode och modernitet. Låt dig ha en snygg och utsökt heminredning. De halvmåne stort hänge med en modern enkel stil är det bästa valet att dekorera ditt hem. Och du kan matcha olika möbler. En utmärkt och hållbar trendig halvmåne lampa väntar på dig.

halvmåne lampa
Exquisite And Noble Crescent Lamp In Decoration 10

Om du är intresserad av vår halvmåne hängande ljus replika, kom till vår onlinebutik för att bläddra bland den.

Ovan visas belysningsprodukterna.

Dela det här inlägget

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *