Popular And Exquisite Cesta Lamp In Bedroom Decoration

Popular And Exquisite Cesta Lamp In Bedroom Decoration

Cesta lampa was designed by Spanish Miguel Milá. Cesta Table lamp has a small size in Dia 20 cm x H 36 cm and large size in cesta metalica table lamp Dia 30 cm x H 52 cm, two finishes of walnut replica lampara cesta imitacion and wood cesta metalica lamp. And this cesta lampara tillverkas främst av trä och glas. Träet visar en naturlig och sann känsla i hela ditt utrymme, glaset ger dig en ädel och elegant känsla.

cesta lampa
Popular And Exquisite Cesta Lamp In Bedroom Decoration 6

Lampara mesa cesta Dia 20 cm x H 36 cm

1. Lampara cesta mini valnöt

Designen av cesta ljus är delikat och retro, men det saknar inte mode stil. Som du kan se bilden, detta cesta lampa replika övergripande utseende ser ut som en bambukorg med ett delikat och gott ägg inuti. Valnötfärgad finish avslöjar trädets unika struktur som ett naturligt konstverk. Cesta metalica lampa är ett perfekt val för sovrum, vardagsrum, bokrum och andra små utrymmen.

cesta lampa
Popular And Exquisite Cesta Lamp In Bedroom Decoration 7

2. Lampara cesta replika trä

De cesta lampa kopia har en intressant historia. På promenad genom Barcelona på 1960-talet hittade designern Miguel Milá en övergiven opaljordklot framför en glasfabrik. Denna årgång cesta lampara med glasskärm hämtar inspiration från herrgården och den öppna terrassen, som skapade denna vackra lampa designades. Full av antik känsla, detta utsökta cesta lampada ger dig ett varmt hemliv.

cesta lampa
Popular And Exquisite Cesta Lamp In Bedroom Decoration 8

Lampara cesta santa cole imitacion Dia 30 cm x H 52 cm

1. Lampara mesa cesta valnöt

Detta lampara cesta copia har en romantisk litterär atmosfär och det ser ut som en lykta. Denna poetiska retro lampe cesta miguel mila makes your home full of art. Your guests or friends will praise you when they see this lamp at first sight. The classical and gentle taste of lampa Cesta blooms a warm atmosphere in silence. The smooth surface of lampara cesta mila brings it elegant and noble. Available to be a a table light or floor light, Cesta lampa kan plockas upp som en hängväska. Lampara cesta replik kommer definitivt att lysa ditt hem med sitt imponerande och unika utseende.

cesta lampa
Popular And Exquisite Cesta Lamp In Bedroom Decoration 9

2. Cesta lampe erbjuder trä

Replika lampara cesta object can be picked up and carried easily, ideal for both tabletops and floors. It’s like a bamboo basket with a piece of smooth tofu. When you place this table lamp on the desk, this lampara cesta natura will give you a good mood to read books. This cesta lampa pris kommer att avge ett bekvämt och mjukt ljus, så att du kan bada i denna varma atmosfär.

cesta lampa
Popular And Exquisite Cesta Lamp In Bedroom Decoration 10

Om du är intresserad av vår comprar lampara cesta, kom till Shop Simig för att lära dig mer om den här känsliga bordslampan.

Ovan visas belysningsprodukterna.

Dela det här inlägget

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *