Bästa VP Globe Pendel för dig att välja

Bästa VP Globe Pendel för dig att välja

Vp-klot 40cm har en enkel och trendig design som är populär i många interiörer. Om du har detta känsliga vp globlampa i ditt offentliga utrymme skulle detta verpan vp-globglas förbättra din hemsmak. Vad väntar du på? Shop Simig erbjuder panton vp globe replika. Låt oss bläddra bland följande bilder:
Vp-globlampa har en genomskinlig akrylglasskärm och interiören har fem reflekterande metallkedjor. Vp globe glas ø40 är främst gjord av metall, aluminium och glas. Den bästa punkten att vp globa lampa har den bästa storleken i Dia 40 cm, vilket inte tar plats. Den eleganta och utsökta lampskärmen kommer att avge ett mjukt och varmt ljus till din interiör. Du kan dekorera det här vp globe reservedele lampa i dina matplatser, vardagsrum, bokrum eller andra offentliga utrymmen.
Om du inte har någon aning om hur du ska matcha dina möbler, kommer denna vp globe lampa att ge dig en stor hjälp. Och dess design är aldrig föråldrad vilket gör dig lätt att matcha. Som du kan se vp globe kopias totala form som ser ut som ett äpple. Vanligt liv behöver en känsla av ceremoni. Missa inte denna chic vp globljus.
De vp globe hängande ljus replika har en annan färg. Som du kan se bilden kommer den vp globe gebraucht-lampan att ge din interiör en känsla av ljus-lyx. Om du hänger över matbordet, skulle vp globe 40cm skapa en ädel känsla i dina matplatser. När vp globe pendel är upplyst kommer diffust ljus att skapa en lugn atmosfär.
Detta guld vp glob pendel har en lång historia. Vp globe hänge skapades 1969, året för den första månlandningen, lampans design illustrerar världens nya tro på teknik och framtid. Utseendet är enkelt och unikt och ger människor en enkel och uppfriskande intuitiv känsla. Shop Simig tillhandahåller detta replika vp globlampa, om du är intresserad, kom till vår onlinebutik för att köpa.
Formen på vp globe pendelleuchte vit ser ut som ett bitet äpple i Snövit film. Att ha det här vp globe vit lampa, fördjupa dig i en underbar älvvärld. Den enkla och uppfriskande vita ger dig en varm och bekväm hemupplevelse. kombinerat med enkel geometrisk skarvning. Vp globe tunge skapar en personlighet och en känsla av modern känsla. Öppenhet och färgstarkhet är huvudfunktionerna i VP Globe. Inuti sfären hänger totalt fem reflektorer på tre ståltrådar. Vp globe hvid 40 kan också avge det mjuka ljuset.
Den glittrande och klara glittrande lampskärmen av glas skapar en annan exotisk känsla. Vp globe kopi är lämplig för att hänga över matbordet, i sovrummet, bokrummet eller badrummet för att ge mer skoj i ditt hus. Denna konstdesign av vp globe lampa gör att din vision upplever livet. Vp globe lampe ger också en trevlig känsla i ditt utrymme.

Förutom, vp globljus har fördelen med bästa pris och hög kvalitet. Suspension vp globe är en dekorationsstil, men också en attityd av livsstil.

Ovan visas belysningsprodukterna.

Dela det här inlägget

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *