vertigo taklampa Kundbilder

vertigo taklampa Kundbilder

Vertigo-taklampan skapad av Constance Guisset är ett magiskt, subtilt och vackert ljus som har en magisk effekt i modern interiör. Det är en pendellampa med "hytt" som integreras perfekt i varje inre utrymme och förskönar den på ett unikt sätt. Färgerna för vertigo hänge är svart, vit, solbränd och turkos. Eftersom det är väldigt lätt gör det små rörelser varje gång ett drag berör det och det verkar som en extraordinär och livlig dekoration.
Observera: Oavsett om du betalar Fullt verifierade verifieringssystem för video-ID eller om du använder någon annan plattform för det, inkluderar din betalning inte tullar, lokala skatter eller andra importkostnader.
Om du har några frågor om våra produkter, vänligen kontakta oss så kontaktar vi dig inom 24 timmar.

stänga

Dela det här inlägget

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


sv_SESV