6 exquisite and best wireflow lamp in interior

6 exquisite and best wireflow lamp in interior

Draadstroomlamp is a functional and special pendant light. Like Spider Man in the movie, Wireflow free form pendant gives you endless play space and great illumination. Wireflow chandelier price has two lighting temperature in cold white and warm white. Besides, you can choose rich sizes and styles of vibia light wireflow in wireflow chandelier vibia 1-head A, wireflow pendant light 1-head B, lampara wireflow vibia 1-head C, lampada wireflow 3 heads, vibia wireflow pendant 6 heads and vibia collection wireflow 9 heads. Now, let’s go to know more about this chic and trendy vibia wireflow verlichting.

draadstroom lamp
6 exquisite and best wireflow lamp in interior 8

1. Wireflow lampara 1-kops A

Dit soort minimalistisch ophanging wireflow vibia is very popular with minimalists, and many families and public spaces will choose this special lamp for decoration. This lampara vibia wireflow has single color in black, black lampa vibia wireflow is not easy to get dirty, very easy to clean. At the same time, black vibia wireflow preis can give people a sense of dignity and tranquility. This kind of wireflow kroonluchter replica is zeer geschikt voor kleine ruimtes.

draadstroom lamp
6 exquisite and best wireflow lamp in interior 9

2. Draadstroomlamp 1-kops B

Dit wireflow vrije vorm hanger, gebaseerd op stijl A die een innovatief ontwerp heeft uitgevoerd. Deze wireflow lampara neemt je ruimtes niet in beslag en laat je gemakkelijk verschillende interieurs matchen. U kunt dit plaatsen draadstroom lampa in de slaapkamer of boekenkamer. Wanneer de avond valt, is dit comfortabele en warme licht van lampe wireflow vibia kan uw vermoeidheid van de dag verlichten.

draadstroom lamp
6 exquisite and best wireflow lamp in interior 10

3. Vibia draadstroomverlichting 1-kops C

Dit draadstroom ophanging van stijl C is het eenvoudigste ontwerp onder de lampen in deze serie. Verticale lichtstandaards stippelen de hele ruimte. En de draadstroomlamp bestaat uit een zwarte elektrische kabel die lichtterminals verbindt met behulp van een LED-lichtbron. Elk detail drukt het voortreffelijke vakmanschap en de creativiteit hiervan uit! draadstroom hanger vibia.

draadstroom lamp
6 exquisite and best wireflow lamp in interior 11

4. Vibia wireflow vrije vorm 3 koppen

Vibia wireflow lineal zijn een zeer maatwerkproduct, verkrijgbaar in verschillende configuraties, als u meer wilt weten over informatie over wireflow-kroonluchterreplica, kunt u naar onze online winkel komen. Koop Simig-uitverkoop wireflow 3d achthoekige hanglamp in hoge kwaliteit en lage prijs.

draadstroom lamp
6 exquisite and best wireflow lamp in interior 12

5. Vibia wireflow 6 koppen

zes hoofden wireflow door vibia lights heeft de nette opstelling waardoor uw eetgedeelte er nog specialer uitziet. Dit nieuwe ontwerp van vibia wireflow lineal stelt je in staat om het voortreffelijke gezinsleven te ervaren. Tegelijkertijd is dit draadstroomverlichting heeft een creatief en modieus ontwerp, dat de smaak van je huis kan verhogen. ik geloof dat dit draadstroom lamp geeft je gewone huis een artistiek gevoel.

draadstroom lamp
6 exquisite and best wireflow lamp in interior 13

6. Vibia wireflow replica 9 koppen 9

Deze 9-kop lampy vibia wireflow has the largest number of lamp heads in this series, and is very suitable for large spaces and public places, such as living rooms, hotel lobbies, etc. Lampy vibia wireflow looks like a spider web, not exaggerated but full of unique and simple atmosphere. Hanging vibia wireflow pendelleuchte die aan het plafond of de muren kan worden geïnstalleerd en de gebruikerskrat blancheert als het gaat om het creëren van binnenruimtes. Een koele vibia wireflow lineair zal een gevoel van mysterie creëren en de visie van mensen een nieuwe ervaring geven.  

draadstroom lamp
6 exquisite and best wireflow lamp in interior 14

If you are interested in ourvibia wireflow free, please come to our online shop to browse vibia wireflow sale.

Above is the display of the wireflow lights.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *