6 prachtige en goedkope mega-lamphangers in eetruimtes

6 prachtige en goedkope mega-lamphangers in eetruimtes

De meeste mensen zouden de glazen bol willen kiezen om hun eetgedeelte te versieren. Shop Simig biedt een voortreffelijk en goedkoop mega lamp hanger welke aan jou. Als je geen idee hebt hoe je de juiste glazen mega bulb hanglamp moet kiezen om je interieur mee vorm te geven, dan is de & tradition mega bulb hanglamp misschien is de beste keuze voor jou.

mega lamp hanger
6 prachtige en goedkope mega-lamphangers in eetruimtes 9

Mega Bulb hanglamp heeft twee maten in Dia 11 cm x H 16,5 cm en Dia 18 cm x H 23 cm, en drie kleuren in Amber, Clear en Smoke grey die u kunt kiezen op basis van uw voorkeur. Laten we nu eens kijken naar deze voortreffelijke en goedkope mega lamp hanger licht als volgt:

mega lamp hanger
6 prachtige en goedkope mega-lamphangers in eetruimtes 10

Mega bol pendel Dia 11 cm * H 16,5 cm

1. Mega bulb hanglamp oranje

De mega pendant lamp was designed by Sofie Refer, which is a classic work of glass pendant lamps. You can decorate it in living room, restaurant, bar or coffee shop. With the simple design can make your interior be exquisite. The color of amber shows a light luxury and personality style, which it can enhance your sense of space. The biggest selling point that is using antique bulb-shape with double lampshade. Each bulb looks like a noble glass ball. It will shows a little luxury atmosphere.

mega lamp hanger
6 prachtige en goedkope mega-lamphangers in eetgedeeltes 11

2. Mega lamp pendelleuchte helder

Are you looking for a lamp with sense of retro and contemporary? Shop Simig is providing a mega bulb hanglamp. This hanging lamp look seems simple but each detail is sophisticated. It has a simple appearance which looks like an elegant glass ball. If you want to have a simple home decoration, choosing the color of transparent. We believe that you choose our mega lamp will make your home fulling of personality.

mega lamp hanger
6 prachtige en goedkope mega-lamphangers in eetruimtes 12

3. Mega bulb hanglamp rookgrijs

Wanneer je het licht aandoet, raakt het licht van eeuwige schoonheid de ziel. De klassieke en zachte smaak bloeit een warme sfeer in stilte. Het rookgrijs zal een gevoel van plechtigheid creëren en een vintage smaak en charme in uw huis brengen. Een goede lamp speelt de rol van de belangrijkste toets in huisdecoratie. Wij bieden een megabol met een retro gevoel.

mega lamp hanger
6 prachtige en goedkope mega-lamphangers in eetruimtes 13

Mega bol hanger Dia 18 cm * H 23 cm

1. Mega globe-lampje amber

Do you want to enjoy an elegant environment in home as like staying at the music bar? The mega bulb hanglamp can immerse you in an elegant and comfortable environment. The exquisite workmanship compared with the modern Nordic style, which it has another charm. You can lay it on your dining room. Just prepare some wine, cake and music.Turn on the light and enjoy your “home music bar”.

mega lamp hanger
6 prachtige en goedkope mega-lamphangers in eetruimtes 14

2. Mega-lamp is helder

De megabol is voornamelijk gemaakt van metaal, glas en keramiek. De kleur van helder zorgt voor een eenvoudig en Scandinavisch gevoel. Eenvoudig en voortreffelijk is een ziel van huisdecoratie. Zijn conceptie van ontwerp weerspiegelt de wensen van vrede en eenvoudig. Wanneer u het licht aandoet, kan het uw zorgen de hele dag wegnemen. Breng je een goed humeur.

mega lamp hanger
6 prachtige en goedkope mega-lamphangers in eetruimtes 15

3. Mega gloeilamp rookgrijs

Dit is een ideale keuze voor een coffeeshop, woonkamer, bar of eetgedeelte. De antieke rookgrijze lamp zit vol retrogevoel. Het ingenieuze ontwerp van een nobele glazen bol geeft je een schokkende visie. Als je voor deze lamp kiest zal hij niet gemakkelijk verouderd zijn. De lamp met een moderne en klassieke stijl is de beste keuze om je huis te decoreren. Wij geloven dat u kiest voor onze lamp en u een artistiek huiselijk leven zal geven.

mega lamp hanger
6 prachtige en goedkope mega-lamphangers in eetruimtes 16

Als u geïnteresseerd bent in onze mega bulb hanglamp, kom dan naar onze online winkel om er doorheen te bladeren.

Hierboven ziet u de display van de verlichtingsproducten.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *